Hieronta

Hoitosi tehdään yksilöllisesti tilanteesi ja toiveesi huomioiden.
Lue lisää

Palveluihimme kuuluu klassinen hoitava hieronta, urheiluhieronta sekä Mama Massage

 

Joskus kuulee puhuttavan, että urheiluhieronta on kovempaa hierontaa kuin klassinen hieronta ja usein luullaan, että urheiluhierontaan ei voi mennä ellei ole huippu-urheilija. Nämä väitteet eivät pidä paikkaansa.

Näiden kahden hoitomuodon ero on pieni. Hierontaotteet ovat pääsääntöisesti samat ja molempien tarkoituksena on lievittää sinun kiputiloja, lievittää lihasjännitteitä ja tuottaa hyvää oloa!

Klassisen hieronnan ja meidän hoitavan hieronnan tarkoitus on erityisesti hoitaa ja rentouttaa lihaksia, kun urheiluhieronnassa keskitytään enemmän lihasten muokkaamiseen ja venyttämiseen tai aktivointiin. Urheilijan tai kuntoilijan kannalta palautuminen on merkittävässä osassa ja urheiluhieronnalla edesautamme sinua palautumaan. Urheiluhieronta on klassiseen hierontaan pohjautuva hoitomuoto, jota sovelletaan urheilijan ja liikkujan tarpeisiin. Harjoitusmäärien lisääntyessä säännöllisen hieronnan merkitys kasvaa. Hieronta osana kehonhuoltoa on merkittävässä roolissa ja näin pystymme mahdollisesti ennalta ehkäisemään erilaisten vaivojen tai vammojen syntymiset.

Hoitava hieronta tekee hyvää kehollemme. Se muun muassa vilkastuttaa verenkiertoa, lievittää stressiä ja kipuja, vähentää turvotusta, rentouttaa, parantaa liikkuvuutta, lievittää lihasjumeja ja helpottaa oireita, jotka ovat syntyneet kireistä lihaksista ja fascioista. Hieronnassa voit käydä säännöllisesti tai vaikka kertaluonteisesti. Urheiluhieronnassa säännölliset hoidot tukevat sinua tavoitteesi saavuttamiseksi ja palautumisesi tueksi.

MamaMassage  eli raskausajan hieronta, missä pääasiassa keskitymme helpottamaan mahdollisia liitoskipuja sekä ryhdinmuutoksen tuomia oireita sekä muita äidin kokemia kipuja, ja teemme hoitosuunnitelman hieronnalle näiden pohjalta.

MamaMassage -hieronta sopii koko raskausajalle ja asento valitaan äidin olotilan mukaan.

MamaMassage -hieronnoissa on valittavana 60min, 75min ja 90min pituiset hieronnat. Suosittelemme ensikäynnille 75min ja 90min aikaa.

Ennen hierontaa haastattelemme sinut ja yhdessä teemme hoitosuunnitelman, jossa otamme huomioon sinun tarpeesi ja toiveesi.

Hyvinvoivalla keholla nautit enemmän elämästäsi !

Yhteystiedot

Hierontapiste Fascia. Koulutettu hieroja EAT Johanna Lahtinen

044 305 2701 • Höyrymyllyntie 6 B 40, 90520 Oulu

Piia Haapa-Aho 040 418 6980
Hierontojen aikana en pysty vastaamaan puheluihin, joten käytä ensisijaisesti teksti- ja Whatsapp -viestejä.

Hanna Määtänniemi 040 064 9557
Hierontojen aikana en pysty vastaamaan puheluihin, joten käytä ensisijaisesti tekstiviestejä.